Klienter berättar


Manal

”De lyste upp vägen för mig. Jag känner att jag har utvecklat mig mycket. Jag lärde mig många saker som jag inte kände till innan. Exempelvis ökade min förmåga att skriva personligt brev och CV. Coachningen uppmuntrade mig och höjde mitt självförtroende så jag vågade skapa egna kontakter och ett stort nätverk inom mitt yrke. Jag gjorde intervjuer med de nya kontakterna och det gav mig jättebra bakgrund om arbetslivet. Det högre förtroendet hjälpte mig att själv våga kontakta företag och söka jobb.

Jag fick också träning på intervjufrågor så när jag skulle på min första intervju med ett företag, kände jag mig väl förberedd.

Var inskriven i tre månader. Under den tiden jobbade vi intensivt så resultatet blev att jag fick jobb.

Jag rekommenderar alla som vill söka jobb att gå till Peritias. Jag träffar många som söker jobb och de har inte förmåga att skriva till exempel CV och personligt brev”

 

Daniel

”Jag fick hjälp med att identifiera och uttrycka mina personliga egenskaper och styrkor på ett koncist och tydligt sätt, något som var avgörande för att jag lyckades med jobbansökningar och intervjuer.

Bara 6 veckor efter det att jag började med coaching hos Peritias fick jag det jobb som jag önskade.

Jag skulle varmt rekommendera Peritias till alla som söker jobb, oavsett vilket skede de befinner sig i.

Peritias har ett unikt arbetssätt och kompetens som inte bara hjälpte mig att få ett jobb utan även stärkte min självinsikt, något som jag tveklöst kommer fortsätta att ha stor nytta av.”

 

Per

”Att få coachning på Peritias var i mitt fall väldigt positivt där min coach hela tiden lyfte fram allt bra och fick mig att fokusera på att anpassa mitt beteende efter marknadens status. Vi gjorde ett helt nytt CV som antagligen var ”mer i tiden” och det kändes bra.

Min coach gjorde mig även betydligt mer aktiv mot mina gamla relationer och i mitt fall så var det bidragande till framgången i jobbsökandet.

Vi träffades ett antal ggr där vi hela tiden fokuserade på allt positivt och vilka möjligheter som fanns och vilka vägar som var lämpliga att ta.

Jag rekommenderar Peritias till alla som vill ha bra Coaching av positiva samt engagerade medmänniskor.”

 

Nilda

”Förmågan att förpacka och presentera mina kompetenser är något som jag absolut behövde lära mig för att kunna nå mitt mål. Med hjälp av Peritias lärde jag mig detta.

Peritias jobbcoaching har varit mycket givande för mig. Förutom ett tydligt och professionellt sätt att presentera mig så ökade även mitt självförtroende. Det viktigaste i livet.

Jag är tacksam för att jag har lärt mig vägen till drömjobbet! Jag nådde mitt mål efter 2 månader hos Peritias.

Skulle absolut rekommendera Peritias om du vill påbörja din resa med någon som vet målet och hur man når dit.”