Nyheter


Peritias samarbetar med MFF

Karriärakademin Karriärakademin är en förstudie finansierad av ESF med Malmö FF som huvudman, där vi undersöker möjligheten för en alternativ tjänst för matchning och utbildning. I Sverige har vi idag en hög ungdomsarbetslöshet, samtidigt som många företag har stort behov av att anställa, men hindras av att de inte hittar personer med rätt kompetens. Malmö […]

CV-hjälp

Få hjälp att förpacka din kompetens så att du sticker ut ur mängden! Hos oss får du tillgång till rekryteringsexpertens och karriärcoachens kombinerade tips för att skriva ett träffsäkert CV och personligt brev.

Rekryteringsmässan, TODO

Missade du oss på Jobb- och Rekryteringsmässan TODO Malmö? Tema: Alla pratar kontakter! Vad gör du som inte har kontakter i arbetslivet? Följ med på en resa som börjar i dig där du upptäcker vilken makt du har att påverka din tillvaro!

Nationell konferens, Kraftsamling Trelleborg

Vi tackar för det varma mottagandet på 2013 års nationella konferens om arbetsmarknadsfrågor. Siamak föreläste för drygt 90 beslutsfattare om kundens perspektiv inom arbetsmarknadsåtgärder och hur individen på ett konkret sätt kan påverka sin situation.

Karriärcoach

Funderar du på att byta jobb? Ta del av våra karriärändringstjänster. Vi hjälper dig att formulera mål samt förpacka och kommunicera dina kompetenser på ett attraktivt och effektivt sätt. Kontakta oss på connect@peritias.se Varmt välkommen att utvecklas mot ditt nästa mål!

Inspirationsföreläsningar

Inspirationsföreläsning? Gör som Malmö Högskola, SLU, Landskrona Yrkeshögskola, Unionen, Region Skåne/SSA-konferensen, Sveriges Vägledarförening, Malmö stad, Arbetsmarknadsförvaltningen i Luleå och flera… Passa på att boka oss redan nu!

Hyr en HR-konsult

Har ni ett temporärt behov på personalavdelningen? Behöver ni stärka upp ert team med en medarbetare på deltid? Då kan lösningen vara att hyra en HR-konsult av oss. Våra konsluter är HR-generalister med spetskompetens inom kompetensförsörjning. Kontakta oss på 010 10 19 290 eller connect@peritias.se så skräddarsyr vi en lösning som passar just er organisation.

Certifierade i Garudas analysverktyg

Garuda är ett väletablerat Human Resourceföretag som under mer än 20-års tid försett den svenska och europeiska marknaden med kvalitetssäkrade analysverktyg för bl.a. rekrytering, coaching och teamutveckling. Idag finns deras kunder, underkonsulter och certifierade användare i en rad olika länder över hela världen. Garuda AB är ett HRK-auktoriserat företag (Branschföreningen för Human Resourcekonsulter) vilket innebär […]