Bemanning


Bemanning/ Chef att hyra
Plötsligt uppstår det ett behov i organisationen, ett hål som behöver fyllas temporärt och med kort varsel. Det kan röra sig om ett hastigt insjuknande, att någon slutar eller att ni väljer att skiljas åt. Orsakerna är många men resultatet det samma. Organisationen, kollegorna och medarbetarna står utan den chef eller kollega som behövs för att den dagliga verksamheten ska fungera. Beskriv ert behov så återkommer vi med en lösning!

HR-konsult att hyra
Har ni ett temporärt behov på personalavdelningen? Behöver ni stärka upp ert team med en medarbetare på deltid? Då kan lösningen vara att hyra en HR-konsult av oss. Våra konsluter har spetskompetens inom kompetensförsörjning.

Hyr-Köp
Detta koncept passar utmärkt för er som vill prova en medarbetare för att sedan besluta om en eventuell anställning. Vi anställer kompetenta konsulter för att möjliggöra för er att prova en kandidat inför en permanent anställning. Självklart har ni möjlighet att när som helst avbryta inhyrningen och rekrytera konsulten, eller kanske behålla bemanningsuppdraget under en längre tid.

Kandidat?
Nedan hittar du endast de publika uppdrag vi arbetar med just nu. Vissa av våra uppdrag är konfidentiella eller på annat sätt känsliga för våra uppdragsgivare och kan därför inte publiceras här.

Hittar du ingen tjänst som passa din profil? Kontakta Karin Heri på karin@peritias.se eller 010 10 19 188.

Aktuellt just nuKlicka här för att göra en spontanansökan.